PASANGAN DHEMITS SOUTH JEMBER KINGDOM



Payung pancen ora bisa ngendegake udan lan panas..nanging karana payung andadegake awak e dhewe bisa ajeg ngadeg sakjrone udan lan panas...


Semono ugo karana Kesabaran..
Mbok menowo ora andadegake awak e dhewe oleh kamenangan...
Ananging biso kuwat lan teteg ngadepi samubarang pacoban.

TROOPS DHEMITS JEMBER CABANG SELATAN
Share:

2 komentar:

WELCOME TO I LOVE JEMBER BERSATU

gifs website
SELAMAT DATANG DI SITUS I LOVE JEMBER BERSATU - BERBEDA - BEDA TAPI TETAP SATU JUA