AJIAN DHEMIT'S NUTUL RONDO


Niyat ingsun amatek ajiku Nutul Rondo
Tak tutul ing tengah latar, Cemetiku Pecut Sapi
mumet mumet ku lewe benang.
Tak sabetake gumuk Kember  jugrug Watu gempur Alsael
Tak Sabetake Segoro Asap Nyepsap
Tak sabetake Ombak Gedhe Obus
Tak Sabetake Atine Mbok Rondo
Pet sidho edan koyo dhemit ora edan gun tak pate beres sidho gendeng ora gendeng bin koplak
koyo Wirosableng
Ora mari mari yen ora ingsun sing nutul

TROOPS DHEMIT'S JEMBER
Berbeda - Beda Tapi Tetap Satu Jua
Share:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

WELCOME TO I LOVE JEMBER BERSATU

gifs website
SELAMAT DATANG DI SITUS I LOVE JEMBER BERSATU - BERBEDA - BEDA TAPI TETAP SATU JUA